27 июля 2023
Статьи
Острые офсетные крючки - это основа для успешного результата в ловле щуки, судака, сома, налима. Мы часто сталкиваемся с вопросом - где ловить щуку? А она спряталась в корягах и ее надо от туда достать, вот тут-то мы и достаем из коробки офсетный крючок. Каким же требованиям должен соответствовать крючок?
1. Быть острым. Рыбу надо просечь даже в условиях, если шнур касается подводного препятствия и только часть вложенных усилий передается на крючок при подсечке.
2. Быть надежным. Часто нам приходится нахрапом выдирать клюнувшего соперника из завалов и именно в этот момент крючок может разогнуться, поэтому в корягах ловят только с проверенными крючками.
3. Правильная форма. Острие офсетного крючка должно четко смотреть в цевье крючка, если провести линию от острия к ушку. Это поможет увеличить проходимость нашей приманки.
4. Толстая проволока не рвет губу щуке! Это важно знать.
КАК ЖЕ ИМЯ ЕМУ? Переходи по ссылке https://aikoland.ru/catalog/kryuchki_i_furnitura/kryuchki/instinkt/kryuchok_offset_hook/
1. Быть острым. Рыбу надо просечь даже в условиях, если шнур касается подводного препятствия и только часть вложенных усилий передается на крючок при подсечке.
2. Быть надежным. Часто нам приходится нахрапом выдирать клюнувшего соперника из завалов и именно в этот момент крючок может разогнуться, поэтому в корягах ловят только с проверенными крючками.
3. Правильная форма. Острие офсетного крючка должно четко смотреть в цевье крючка, если провести линию от острия к ушку. Это поможет увеличить проходимость нашей приманки.
4. Толстая проволока не рвет губу щуке! Это важно знать.
КАК ЖЕ ИМЯ ЕМУ? Переходи по ссылке https://aikoland.ru/catalog/kryuchki_i_furnitura/kryuchki/instinkt/kryuchok_offset_hook/
Добавление комментария
Looking for a trusted source to acquire
Discover how
To learn about the benefits of hormone replacement therapy, visit
Ты ищешь
Открывай автоматы
На регулярной основе мы
Не упусти шанс
df2051c
Прекрасные бархатцы! Теплые осенние краски!
For persons seeking relief from constipation,
Looking for a budget-friendly way to treat your health? Explore
Explore the pharmacy world for joint pain solutions and find the
Secure the most competitive
Compare prices and discover the
Searching for an safe glaucoma therapy? Look no further! Purchase your
“People called out ‘Chef Al Pastor! Chef Al Pastor!’” Morales said, laughing. Morales, who was born in Mexico City, came by the nickname through decades of hard work.
He’s the third generation of his family to make al pastor tacos, their fresh tortillas filled with richly seasoned pork shaved from a rotating vertical spit.
“My recipe is very special, and very old,” he said.
Yet while Morales’ family recipes go back generations, and similar spit-roasted meats like shawarma and doner have been around for hundreds of years, his tacos represent a kind of cuisine that’s as contemporary and international as it is ancient and traditional. When you thread meat onto a spinning spit to roast it, it turns out, it doesn’t stay in one place for long.
tripscan войти
‘Any place you have a pointy stick or a sword’
Roasting meat on a spit or stick is likely among humans’ most ancient cooking techniques, says food historian Ken Albala, a professor of history at the University of the Pacific.
Feasts of spit-roasted meat appear in the Homeric epics The Iliad and The Odyssey, writes Susan Sherratt, emeritus professor of East Mediterranean archaeology at the University of Sheffield, in the journal Hesperia.
Iron spits that might have been used for roasting appear in the Aegean starting in the 10th century BCE. Such spits have been unearthed in tombs associated with male warriors, Sherratt writes, noting that roasting meat may have been a practice linked to male bonding and masculinity.
“I think the reason that it’s associated with men is partly because of hunting, and the tools, or weapons, that replicated what you would do in war,” Albala said. “When you celebrated a victory, you would go out and sacrifice an animal to the gods, which would basically be like a big barbecue.”
Roasting meat is not as simple as dangling a hunk of meat over the flames. When roasting, meat is not cooked directly on top of the heat source, Albala says, but beside it, which can generate richer flavors.
“Any place you have a pointy stick or a sword, people are going to figure out very quickly … if you cook with it off to the side of the fire, it’s going to taste much more interesting,” Albala said.